Partnerstvo tvrtke Fonn Group i Videoclicka u Adria regiji

Zagreb, Hrvatska, 31. svibnja 2023. – Tvrtka Fonn Group, grupacija za ulaganje u medijsku tehnologiju, sa zadovoljstvom najavljuje partnerstvo s Videoclickom. Ovo partnerstvo je usmjereno na iskorištavanje kapaciteta i tržišnih pozicija obje tvrtke kako bi ponudile produkcijsku tehnologiju u oblaku i redakcijska rješenja Dina i Mimir za broadcast i digitalne medije.

“S izvrsnim funkcionalnostima i korisničkim iskustvom, Dina i Mimir omogućuju medijima da se uspješno nose s produkcijskim izazovima digitalnog doba. Ponosni smo što ova rješenja tvrtke Fonn Group možemo ponuditi tržištima u Adria regiji”, rekao je Ivan Lovreček, izvršni direktor tvrtke Videoclick. „Naša suradnja doprinosi izgradnji suvremene medijske tehnološke infrastrukture te unaprjeđuje uredničke i produkcijske procese, kao i brzinu i pouzdanost u stvaranju medijskih sadržaja.“

Knut Alfred Andersen, CCO tvrtke Fonn Group, pozdravlja Videoclick kao novog partnera te ističe: “Ovim se partnerstvom približavamo  regiji u kojoj je gledanost informativnog i sportskog sadržaja vrlo visoka. Videoclick je ugledna tvrtka s izvrsnim poznavanjem televizijske i video produkcije.  Najbolji partneri su oni koji i sami imaju veliko iskustvo u medijskoj industriji. Veselim se što ćemo s našim proizvodima biti prisutni i u ovoj regiji uz tako kompetentnog partnera.”

O tvrtki Fonn Group

Tvrtka Fonn Group je tehnološka grupacija iz Norveške koja ulaže u tvrtke za produkcijske tehnologije u medijskoj industriji. Portfelj tvrtke Fonn Group uključuje softverske tvrtke Mjoll, 7Mountains i Everviz, integratorske tvrtke Kunnusta i Nordics, Mediability. Saznajte više o tvrtki Fonn Group ovdje.

O Videoclicku

Videoclick je tvrtka za sadržajno, produkcijsko i tehnološko savjetovanje u digitalnom medijskom okruženju. Tvrtka pruža uvid u podatke, razvija sadržajne strategije, uvodi inovativne procese te implementira vodeću produkcijsku tehnologiju. Zahvaljujuću dugogodišnjem iskustvu iz medijskog sektora, Videoclick klijente educira i savjetuje s krajnjim ciljem uspjeha u svijetu digitalnih medija. Saznajte više o Videoclicku ovdje.

Fonn Group vijest 1