Istraživanje digitalnih tržišta

Analiza podataka

VIDEO NA DRUŠTVENIM
MREŽAMA

Kako bismo pomogli klijentima da postignu uspjeh, prikupljamo podatke i analiziramo video sadržaj objavljen na Facebooku, Instagramu, TikToku, Twitteru i YouTubeu upotrebom vodećeg analitičkog alata Tubular. Pružamo uvid u ključne podatke na bilo kojem javnom kanalu i profilu te otkrivamo interese i navike publike na društvenim medijima.

ONLINE SENTIMENT

Saznajte što vaši korisnici i klijenti pišu o vama. Koristimo napredna rješenja za analizu teksta koju odlikuje visoka razina preciznosti u prepoznavanju brojnih jezika, koja se koriste za praćenje ključnih riječi i određivanje sentimenta prema brendu na društvenim mrežama, portalima i mobilnim aplikacijama.

Produkcijska tehnologija

SUSTAVI I RJEŠENJA

Partnerstvo s tvrtkom Fonn Group, vodećom grupacijom za ulaganje u medijsku tehnologiju, u Adria regiju donosi inovativnu i nagrađivanu produkcijsku tehnologiju u oblaku i redakcijska rješenja za broadcast i digitalne medija.

Dina

Story-centric newsroom in the cloud 

Mimir

Video collaboration and cloud production

Wildmoka

Digital Media Factory

Wildmoka je platforma za stvaranje sadržaja u sportu, vijestima i zabavi tijekom emitiranja uživo. Ova tvornica digitalnih medija u oblaku, omogućava video produkciju iz bilo kojeg izvora, na bilo kojoj platformi, u bilo kojem formatu, koju odlikuju velika brzina i količina.

  Kreativni razvoj i savjetovanje

Kreativnost i znanje

EDUKACIJE I RADIONICE

Videoclick provodi edukacije i radionice o primjeni podataka u digitalnim medijima. Podižemo svijest o važnosti i korištenju podataka u organizacijama.

KREATIVNI RAZVOJ

Videoclick inspirira podacima, trendovima i idejama te radimo na stvaranju i implementaciji kreativnih  strategija. Omogućavamo bolju optimizaciju sadržaja s ciljem povećanja dosega i  pozicioniranja brenda.

SAVJETOVANJE

Videoclick savjetuje o produkciji, poslovanju i upravljanju u medijima. Razvijamo uspješne digitalne strategije, pružajući klijentima stručnost i podršku u svim fazama tog procesa i ostvarivanju ambicioznih ciljeva.